Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ψάχνεται για Κουαμέ ο Ολυμπιακός – «Όργια» πέρυσι στο Βέλγιο!

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» παράλληλα μεταγραφικές υποθέσεις, ώστε να μην «κολλήσει» και χάσει χρόνο σε παίκτες, οι οποίοι δύσκολα θα έρθουν, είτε από θέμα απαιτήσεων, είτε από υπερβολικές απαιτήσεις της ομάδας τους.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν, λοιπόν, ότι οι ερυθρόλευκοι συνέλεξαν πληροφορίες για τον 24χρονο επιθετικό της Φιορεντίνα, Κριστιάν Κουαμέ, ο οποίος είναι περίπτωση εξίσου δύσκολη με τον Χουάνγκ Ουί-Τζο! Μπορεί και δυσκολότερη, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που έχει κάνει «όργια» στη Serie A.

Ο Κουαμέ έβγαλε… μάτια πέρυσι στο Βέλγιο, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Άντερλεχτ, καθώς στα 36 παιχνίδια, που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις, είχε συνολικά 13 γκολ και 10 ασίστ, όντας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του.

Η Άντερλεχτ προσπάθησε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και φέτος, αλλά δεν τα κατάφερε. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη η Σπέτσια και άλλες ομάδες της Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ