Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Αλ Καλίτζ αποφασίζει για Δώνη

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην Αλ Καλίτζ, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αποχωρήσεις βασικών προσώπων από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Μετά τις πρόσφατες αναφορές ότι ο Κώστας Φορτούνης έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν προτίθεται να συνεχίσει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, φαίνεται πως θα συμβεί και με τον Γιώργο Δώνη.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο 56χρονος προπονητής, που θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» της πορείας του συλλόγου, δεν αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν, παρά την επιθυμία της διοίκησης να τον κρατήσει.

Άλλωστε, εκείνος ήταν που εδραίωσε την Αλ Καλίτζ στα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου της χώρας.

Πλέον, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ, τόσο ο Δώνης όσο και ο Φορτούνης δεν θα βρίσκονται στην Αλ Καλίτζ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ