Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σούπερ εξέλιξη για στόπερ στην ΑΕΚ – Πάει εξωτερικό ο Κουχάρσκι

Μία ευχάριστη εξέλιξη υπήρξε για την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, ο λόγος είναι πως μία συγκεκριμένη περίπτωση κεντρικού αμυντικού με τον οποίο είναι σε επαφή η «Ένωση» εδώ και καιρό κάπως προχώρησε.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να έχει απευθείας επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, έγινε και με τον Γιόνσον, όταν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ταξίδεψε στη Δανία για να κλείσει τον παίκτη μετά το ταξίδι του στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του και τη σύζυγό του.

Ο Κουχάρσκι θα φύγει για να κλείσει τον «εκλεκτό» και δεν θα πάει απλά για να συζητήσει μαζί του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ελεύθερο ή ποδοσφαιριστή που ανήκει σε κάποια ομάδα, αλλά κάποιες διαρροές «δείχνουν» πως ίσως να προέρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ