Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Καμία συμφωνία με ΑΕΚ για Πλάνιτς»

Την ώρα που όλα συνομολογούν σε άφιξη του Μπόγκνταν Πλάνιτς στην ΑΕΚ μετά τα ματς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Ισραήλ επιμένουν πως τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ στο «Radio Haifa 107,5» αναφέρεται πως ο σύλλογος της Χάιφα επισημαίνει πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ΑΕΚ» και ταυτόχρονα υπογραμμίζουν πως ο σύλλογος ισχυρίζεται ότι « «υπήρξε μια προσφορά, απορρίφθηκε και οι Έλληνες εξακολουθούν να θέλουν τον παίκτη. Ταυτόχρονα, είμαστε επίσης σε συζητήσεις μαζί του σε μια προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου του». 

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως χθες οι Σέρβοι ανέφεραν άλλα και δη η «Sportski Zurnal».

«Ο Πλάνιτς θα αφήσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος του μήνα και θα μετακομίσει στην Ελλάδα», αναφέρεται στον πρόλογο του ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδας.

«Η ΑΕΚ προσέφερε στον σύλλογο από τη Χάιφα αποζημίωση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ και στον Πλάνιτς μισθό 700.000 ευρώ τη σεζόν. Η Μακάμπι δέχτηκε, αλλά προϋπόθεση είναι ο Πλάνιτς να παίξει δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League», είναι ακόμη μία επισήμανση στο δημοσίευμα, το οποίο στη συνέχεια επικαλείται τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες μέρες και οι Ισραηλινοί περί της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Σέρβου στόπερ από την αντίπαλο των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη.

«Τα ισραηλινά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι η Μακάμπι είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πλάνιτς. Στη Χάιφα θα έρθει ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς, ο στόπερ της Άσντοντ», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ