Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Εξτρέμ-«φωτιά» στα ραντάρ του Ολυμπιακού – Αξίζει 7 εκ. ευρώ

Ολυμπιακός για Μπονγκοντά;

Τον εξτρέμ της Γκενκ φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι ο πρωταθλητής Ελλάδος, όπως αναφέρεται στο Βέλγιο και μάλιστα καλείται να ανταγωνιστεί ακόμη τρεις ομάδες, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Ο 26χρονος άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Αλ Αΐν, Ρέιντζερς και Φενέρμπαχτσε, ενώ τα εν λόγω ρεπορτάζ τονίζουν ότι είναι προς πώληση.

Ο Μπονγκοντά αγωνίζεται στην ομάδα της Jupiler League από το 2019 και την περασμένη σεζόν έκανε 43 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 13 και 5 ασίστ. 

Ο 26χρονος Κονγκολέζος εξτρέμ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η βελγική ομάδα δείχνει διάθεση να τον πουλήσει, παίρνοντας πίσω ένα μέρος από τα 7 εκατ. ευρώ που ξόδεψε προ τριετίας για να τον αποκτήσει από την Θέλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ