Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περισσότερα από 4000 διαρκείας «έφυγαν» στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους από την ΑΕΚ

Πανζουρλισμός επικρατεί στους φίλους της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν στην OPAP Arena. Από χθες βράδυ οπαδοί της ΑΕΚ είχαν πιάσει θέση έξω από το ΟΑΚΑ ενώ από σήμερα το πρωί γινόταν… χαμός με τους φίλους της Ένωσης να έχουν τεράστια λαχτάρα και ανυπομονησία για να πάρουν το πρώτο ιστορικό εισιτήριο διαρκείας της Νέας Φιλαδέλφειας στα χέρια τους.

Στην πρώτη μέρα διάθεσής τους (μέχρι τις 18:00) είτε ηλεκτρονικά, είτε από το τηλεφωνικό κέντρο είτε με φυσική παρουσία από το ΟΑΚΑ, οι κάρτες διαρκείας της ΑΕΚ ξεπέρασαν σε πωλήσεις τις 4.000, ένα νούμερο που δεν φαντάζονταν ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ!

Η ανταπόκριση των οπαδών της ΑΕΚ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ αξίζει να τονιστεί πως δεν ήταν δυνατό να εξυπηρετηθεί όλος ο κόσμος με φυσική παρουσία στο ΟΑΚΑ από την πρώτη μέρα. Διαφορετικά το νούμερο μπορεί να ήταν διπλάσιο ή ακόμα μεγαλύτερο! Άλλωστε μόλις το 1/3 του κόσμου που βρέθηκε σήμερα (29/6) στο ΟΑΚΑ κατάφερε να εξυπηρετηθεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό και τις επόμενες μέρες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την OPAP Arena θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση. Θυμίζουμε ότι από τις 29 Ιουνίου ως τις 19 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (δηλαδή σεζόν 2013-14 και 2014-15, υποχρεωτικά και τις δύο χρονιές) και οι φίλαθλοι που ήταν κάτοχοι διαρκείας τα τελευταία τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ (δηλαδή σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22 καθώς τη σεζόν 2020-21 δεν βγήκαν διαρκείας λόγω covid).

Από τις 22 Ιουλίου ως την 1η Αυγούστου δικαίωμα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας, δηλαδή τη σεζόν 2021-22, ενώ από τις 3 Αυγούστου μέχρι τις 19 Αυγούστου η αγορά των διαρκείας θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους. Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δεν υπάρχει ανώτατο ώριο στις πωλήσεις καθώς όπως είχε γνωστοποιήσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όλες οι θέσεις είναι διαθέσιμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ