Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Άμραμπατ έχει δύο προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Ολλανδία»

Ο Νορντίν Άμραμπατ έχει εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει στην Ολλανδία λόγω οικογενειακών θεμάτων τη στιγμή που δεσμεύεται για ένα χρόνο ακόμα με συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του μαζί με τον αδερφό του Σοφιάν περνώντας τις καλοκαιρινές του διακοπές εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας nadorcity.com ο Άμραμπατ δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί δύο προτάσεις.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η μία είναι από τη Σαουδική Αραβία από την Άμπχα και η άλλη από την Ολλανδία, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το όνομα της ομάδας από την Eredivisie. Πάντως επισημαίνεται η επιθυμία του Άμραμπατ να επιλέξει ομάδα στην Ολλανδία σε περίπτωση που φύγει οριστικά από την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον της Άμπχα και η πρόταση στον Άμραμπατ ήταν γνωστή από αρχές Ιουνίου μέσω δημοσιεύματος στη Σαουδική Αραβία, το οποίο βέβαια ανέφερε πως η απάντηση του 35χρονου εξτρέμ ήταν αρνητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ