Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόταση με «τρελά» λεφτά για Μπακασέτα έχει στα… χέρια της η Τράμπζονσπορ

Τρεις προτάσεις έφθασαν την Τετάρτη (15/6) στα γραφεία της Τράμπζονσπορ και μία εξ αυτών αφορούσε τον Τάσο Μπακασέτα.

Όπως ανέφεραν ο πρωί της Πέμπτης κορυφαία στελέχη της Τράμπζονσπορ, οι «μπορντομαβιλέρ» έλαβαν προτάσεις για τον διεθνή τερματοφύλακα, Ουγκουρτσάν Τσακίρ, για τον μεσοεπιθετικό, Αμπντουλκανρίτ Ομούρ, αλλά και για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, Τάσο Μπακασέτα. «Είναι αλήθεια πως έχουμε προτάσεις για τρεις παίκτες μας, ο ένας είναι ο Μπακασέτας», υποστήριζαν. 

Μάλιστα, διαβεβαίωναν πως οι τρεις προτάσεις ανέρχονται συνολικά στα 40 εκατ. ευρώ με τους «μπορντομαβιλέρ» να αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης, αρκεί οι ομάδες που εξεδήλωσαν επίσημα το ενδιαφέρον τους να ανεβάσουν τις προσφορές τους.

Σε ό,τι αφορά τον Μπακασέτα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια είναι η ομάδα που έκανε την προσφορά για να τον αποκτήσει, με τους Τούρκους να κάνουν διάφορες εκτιμήσεις. Επανέφεραν στο προσκήνιο τη Φιορεντίνα, δεν έγραψαν απολύτως τίποτα και λογικό για τη Σπόρτινγκ με δεδομένο πως οικονομικά δεν φθάνει σε τέτοιες προτάσεις, ενώ υπογράμμιζαν πως η προσφορά για τον «Μπάκα» είναι στο ύψος της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του.

Για όσους το αγνοούν, ο Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Τουρκίας έως το 2024, ενώ σ’ αυτό υπάρχει ρήτρα 12 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ