Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η νέα «υποψήφια» ομάδα για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Η Πόρτο δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει στον Ολυμπιακό την ρήτρα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο κι έτσι μια νέα ομάδα εμφανίζεται ως… υποψήφια για την απόκτησή του. Αυτή είναι η Φενέρμπαχτσε που έχει στο… ραντάρ της τον Πορτογάλο στόπερ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πόρτο.

Πάντως όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μουσταφά Εζγκούρ Σαντσάρ, δεν επιθυμεί να κάνει ούτε η Φενέρμπαχτσε, παρότι εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Σεμέδο φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό παρότι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την καλύτερη λύση για τον ποδοσφαιριστή, όπως και ο ίδιος ο Πορτογάλος αμυντικός για την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ