Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γι’ αυτούς περιμένει προτάσεις ο Ολυμπιακός – Ποιοι παίρνουν δεύτερη ευκαιρία

Η διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένει πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν προτάσεις για την παραχώρηση αρκετών Αφρικανών παικτών της ομάδας.

Οι Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά βρίσκονται ήδη στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Επίσης, ο Αγκιμπού Καμαρά ενδιαφέρει πολλά κλαμπ του εξωτερικού, όμως οι Πειραιώτες θα ήθελαν τον κρατήσουν ακόμα ένα χρόνο στο λιμάνι, καθώς πιστεύουν πως θα ανέβει ακόμα περισσότερο η τιμή του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει προτάσεις για τον Χένρι Ονιεκουρού που δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τους Πιέρ Κούντε και Μαμαντού Κανέ, είναι δύο περιπτώσεις χαφ που δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο φέτος στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος διεθνής είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει πάρει λιγότερες ευκαιρίες από άλλους παίκτες. Υπό αυτή την έννοια, είναι πλέον ιδιαίτερα πιθανό το στάτους σε βάρος του να αλλάξει και να πάρει μία νέα ευκαιρία μέσω της προετοιμασίας.

Επίσης, το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και με τον Κανέ που έχει παίξει ακόμα πιο λίγο, καθώς εντάχθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ