Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με νέο πρόσωπο η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ και την Τετάρτη (23/03). Οι απουσίες των διεθνών και τα προβλήματα με τους τραυματίες και τους νοσούντες άφησαν τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο με λίγους ετοιμοπόλεμους παίκτες, αν και ένα νέο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Κλεμάν Μισελέν ο οποίος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Από την άλλη εκτός ήταν ο Νόρντιν Άμραμπατ -που ταλαιπωρείται από ίωση- και οι διεθνείς Μάνταλος, Τζαβέλλας, Ρότα, Τσούμπερ, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι.

Από την άλλη οι Αντρέ Σιμόες και Γεβγέν Σάκχοφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη (24/03) στις 11:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ