Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με «σφραγίδα» Μελισσανίδη στην ΑΕΚ ο Κριχόβιακ – «Τίναξε τη μπάνκα»!

Η ΑΕΚ, έχοντας «σφραγίσει» το μεγάλο deal για την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, πλέον βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πλευρά του παίκτη για να βρεθεί τρόπος να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Αθήνα.

Τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς ο διεθνής Πολωνός μέσος τούτη την ώρα που μιλάμε βρίσκεται στη ρωσική πόλη Κράσνονταρ, που είναι και η ομώνυμη ομάδα, εν μέσω της εισβολής που βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Ρώσους στην Ουκρανία.

Οι επιλογές, λοιπόν, που έχει για να βγει από τη Ρωσία είναι δύο. Είτε θα πρέπει να μεταβεί σε κάποια πόλη κοντά στα σύνορα και να περάσει οδικώς σε άλλη χώρα και από εκεί αεροπορικώς να έρθει Ελλάδα ή μπορεί να πάει Ντουμπάι κι από εκεί μέσω Εμιράτων, χωρίς να περάσει από την Ευρώπη, να έρθει απευθείας στην Αθήνα. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει απευθείας οδικώς στην Ελλάδα από τη Ρωσία, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο.

Τα πάντα είναι ανοιχτά αυτή την ώρα, που μιλάμε, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη Ρωσία, με την ΑΕΚ από την πλευρά της να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να έρθει γρήγορα και με ασφάλεια ο παίκτης στην Αθήνα.

Μάλιστα, γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει το ντέρμπι της άλλης Κυριακής (20/3, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δηλαδή να έρθει στα μέσα της εβδομάδας στην Ελλάδα και να έχει 2-3 προπονήσεις στα πόδια του με την ομάδα για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί.

Ο Κριχόβιακ πιθανότατα θα πρέπει να φύγει και πάλι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί το μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πολωνία. Η εθνική του ομάδα πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό των πλέι οφ, αφού αποβλήθηκε η Ρωσία και πλέον στις 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στο Χορζόφ τον νικητή του Σουηδία-Τσεχία για μία θέση στο Κατάρ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως τις διαπραγματεύσεις για τον Κριχόβιακ ανέλαβε προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μέχρι και προ τριών ημερών κανένας εκ των Παπαδημητρίου, Κονέ γνώριζε για την περίπτωση του 32χρονου Πολωνού χαφ.

Βάσει πληροφοριών, η ΑΕΚ για συμβόλαιο τριών μηνών, ήτοι 9 αγώνες, δίνει στον Κριχόβιακ ένα 350άρι συν ένα 100άρικο πριμ υπογραφής! Κοινώς, κάθε ματς του εν λόγω παίκτη θα κοστίζει στο κλαμπ 40.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ