Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Αυτός “τελειώνει” τον Ελ Αραμπί από τον Ολυμπιακό»

Μπορεί τον Γενάρη να μην κατάφερε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τον Ερνάν Ζάχαβι, μιας και δεν μπόρεσε να φύγει από την Αϊντχόφεν, όμως με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να κρατούν «ζεστή» την περίπτωσή του!

Πολύ περισσότερο τώρα που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλον έναν έμπειρο επιθετικό στη γραμμή κρούσης μαζί με τον Τικίνιο Σοάρες.

Ο Ισραηλινός, στα 34 του χρόνια πλέον, έχει παίξει τη φετινή σεζόν σε 17 ματς πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 6 γκολ με την PSV, η οποία κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αφού είναι δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.

Πέρυσι σε 25 ματς πρωταθλήματος είχε πετύχει 11 τέρματα.

Την καλύτερή του σεζόν την είχε κάνει το 2015-16, όταν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 36 ματς πρωταθλήματος είχε πετύχει 35 γκολ!

Όπως αναφέρει σήμερα αθλητική εφημερίδα, ο Ζάχαβι παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ερυθρόλευκων για την ενίσχυση στην επίθεση την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ