Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοπραττεί τις μπλούζες των Τσιγκρίνσκι και Σάκχοφ για τους Ουκρανούς πρόσφυγες ο ΠΣΑΠΠ

Οι δύο Ουκρανοί παίκτες της Super League 1, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γεβχέν Σάκχοφ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον πόλεμο στη χώρα τους στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών δημοπραττεί τις μπλούζες που φόρεσαν οι δύο ποδοσφαιριστές στα παραπάνω παιχνίδια, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και σε ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση των πληγέντων Ουκρανών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

“Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό των χιλιάδων προσφύγων που κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τις οικείες τους λόγω της φρίκης του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με τα μέλη του Dmytro Chyhrynskyi και Yevgen Shakhov και μέσω του Charidy Idols θέτει σε δημοπρασία τις μπλούζες που φόρεσαν οι 2 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αντίστοιχα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το «μήνυμα» για την κατάπαυση τους πυρός, όπως και τη σημαία της Ουκρανίας που επέδειξε ο πρώτος στο γήπεδο της Τούμπας, σε στιγμές που καθήλωσαν όλη την Ελλάδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Ουκρανών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραδώσουν οι ίδιοι τις μπλούζες και τη σημαία σε όποιον τις αποκτήσει και εφόσον το επιθυμούν με ιδιόχειρη αφιέρωσή τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ