Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κεραυνοί» Ντέμη Νικολαΐδη για ΑΕΚ: «Ομάδα σε απόγνωση, δεν υπάρχει σχεδιασμός»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο για την 20η αγωνιστική της Superleague 1, που έφερε μία ακόμη γκέλα για την Ένωση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλους” και πρώην πρόεδρος της ομάδας, τόνισε ότι το ρόστερ είναι πλέον καλό, αλλά δεν υπάρχει σωστός σχεδιασμός και έδωσε ως παράδειγμα το γεγονός ότι η Ένωση είχε δύο διεθνείς αριστερούς μπακ από το Ιράν.

Αναλυτικά ανέφερε: «Την ΑΕΚ την είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν την είδαμε στο δεύτερο. Μια ομάδα που είναι σε απόγνωση και όσο περνούσε η ώρα λέγαμε αν θα βάλει κι άλλο γκολ ο Βόλος ή όχι στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ υπήρχαν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Και να κέρδιζε τα ίδια θα λέγαμε. Στο πρώτο ήταν πολύ καλή, αλλά αυτό είχε να κάνει με την ικανότητα των παικτών της. Εγώ πάλι δεν είδα σχέδιο. Ο Βόλος ήταν καλύτερη ομάδα.

Δεν είναι θέμα χρημάτων ή θέμα μεταγραφών η εικόνα της ΑΕΚ. Έχει καλή ποιότητα, αλλά δεν υπάρχει σχεδιασμός. Παράδειγμα δεν μπορείς να έχεις δύο αριστερά μπακ που είναι διεθνείς με το Ιράν. Πάντως τα τελευταία χρόνια θέμα χρημάτων δεν υπάρχει στην ΑΕΚ.

Όταν παίρνεις έναν τέτοιο προπονητή πρέπει να έχεις μια ασπίδα πάνω του και να μην υπάρχει στο μυαλό του η παραμικρή υποψία ότι μπορεί να κινδυνεύει η θέση του. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει ένας προπονητής, ειδικά ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού.

Όλοι προπονητές της ΑΕΚ έχουν αλλάξει μετά από στήριξη της διοίκησης στον προπονητή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ