Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στον «αέρα» ο Γκρότε – Πάει για τέταρτο προπονητή ο Απόλλων!

Η ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) έφερε προβλήματα στον προπονητή της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Μάρκο Γκρότε, για τον οποίο υπάρχει έντονη απογοήτευση και εκνευρισμός.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει ούτε έναν μήνα στον Απόλλωνα αφού προσλήφθηκε στις 8 Ιανουαρίου, αντικαθιστώντας τον Τζανλούκα Φέστα, ενώ ο Ιταλός με την σειρά του είχε πάρει την θέση του Γιάννη Πετράκη.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για το εάν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας ο Μάρκο Γκρότε, με τον Απόλλωνα για ακόμη μια φορά να μην αφήνει έναν προπονητή να στεριώσει. Υπενθυμίζεται πως πριν έρθει ο Γερμανός στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας είχε καθίσει και ο Λευτέρης Βελέντζας ως υπηρεσιακός και πιθανή νέα αλλαγή θα αποτελέσει τον 5ο προπονητή της φετινής σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ