Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του κι έρχεται Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος Ζοσέ Μπότο δεν θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, καθώς φέρνει μαζί του κι έναν εκ των στενών συνεργατών του.

Ο Ουκρανός Αντρέι Φεντσένκοφ αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να βοηθά τον νέο αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Φεντσένκοφ ήταν επικεφαλής σκάουτερ της Σαχτάρ. Μιλά τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, ρωσικά, ισπανικά και πορτογαλικά) και θα είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, έχοντας άμεση συνεργασία με τον Μπότο.

Ο Ουκρανός πριν αποχωρήσει από τον σύλλογο του Ντόνετσκ αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Σε μήνυμά του στα social media αναφέρει:

«Χθες ήταν η τελευταία ημέρα που δούλεψα ως σκάουτερ της Σαχτάρ. Ήταν 3,5 υπέροχα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ