Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Λίβερπουλ, ισόπαλη με Τζόλη η Νόριτς

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Άρσεναλ που είχε… εισπράξει τέσσερα γκολ από τη Λίβερπουλ, σήμερα ήταν η Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε 4-0 των «αγίων» εντός έδρας και ανέβηκε στο -1 από την πρωτοπόρο, Τσέλσι, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει… ρεπό μετά από δύο συνεχείς παρουσίες στη βασική ενδεκάδα.

Από τρομερή πάσα του Μανέ και γύρισμα του Ζότα, έγινε το 1-0 στο 2′. Στο 32′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, πάλι έπειτα από τρομερό συνδυασμό και ασίστ του Σαλάχ. Στο 37′ ο Αλκάνταρα πέτυχε το 3-0 με θαυμάσια ενέργεια και εξαιρετικό σουτ και το 4-0 έκανε ο Φαν Ντάικ στο 52’.

Η Νόριτς δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στην Premier League, καθώς μετά το δεύτερο τρίποντο κόντρα στη Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Γουλβς. Ο Χρήστος Τζόλης μπήκε αλλαγή στο 68ο λεπτό για δεύτερη σερί αγωνιστική, αλλά νωρίτερα από το περασμένο ματς, αφού κόντρα στη Σαουθάμπτον είχε περάσει στις καθυστερήσεις.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Άστον Βίλα, που με ένα γκολ του Τάργκετ στο 15ο λεπτό και ένα του ΜακΓκιν στο 86ο, επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Κάπως έτσι ήρθε το 2/2 με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο, με τη Βίλα να πιάνει τους «αετούς» στη 10η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Για τους ηττημένους, βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις ο Γκουεΐ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο (27/11)

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 2-0
(56′ Σάκα, 66′ Μαρτινέλι)

Κρίσταλ Πάλας-Άστον Βίλα 1-2
(90+5′ Γκουεΐ – 15′ Τάργκετ, 86′ ΜακΓκιν)
Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον 4-0
(2′ 32′ Ζότα, 37′ Τιάγκο, 52′ Φαν Ντάικ)
Νόριτς-Γουλβς 0-0
Μπράιτον-Λιντς (19:30)

Κυριακή (28/11)

Λέστερ-Γουότφορντ (16:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (16:00)
Μπέρνλι-Τότεναμ (16:00)
Μπρέντφορντ-Έβερτον (16:00)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ