Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Σπάθας για το ντέρμπι: «Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό»

Ο τηλεδιαιτητής του Mega, Ηλίας Σπάθας, σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του «αιώνιου» ντέρμπι και αποφάνθηκε πως υπάρχει πέναλτι στη φάση του 42′ και σ’ ένα μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Τικίνιο στην περιοχή του Παναθηναϊκού και το οποίο κακώς δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό.

«Έχουμε την πτώση ενός ποδοσφαιριστή, του Τικίνιο. Θα δούμε εδώ στο ριπλέι ότι υπάρχει ένα τράβηγμα από τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει ντριμπλάρει τον αμυνόμενο ποδοσφαιριστή, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βάζει το χέρι του, τον κρατάει και ο παίκτης ανατρέπεται.

Είναι μια περίπτωση παράβασης πέναλτι και κίτρινη κάρτα για υποσχόμενη επίθεση. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι, δεν έκανε χρήση VAR. Πραγματικά είναι δύσκολο να το αναγνωρίσει ο διαιτητής. Θα ήταν, όμως, απαραίτητο να τον ειδοποιήσει ο VARίστας και να κάνει μια ανασκόπηση της φάσης από το ριπλέι, έτσι ώστε να έχει καλύτερη εικόνα», είπε ο Σπάθας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ