Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ραντεβού Ιντεπεντιέντε-Πατσούκα για την μεταγραφή Παλάσιος στον Παναθηναϊκό!

Σε τελικό στάδιο είναι η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ η Ιντεπεντιέντε θα συναντηθεί με την Πατσούκα, προκειμένου να βρεθεί λύση και να επέλθει η τελική συμφωνία. Αυτό είναι και το τελικό στάδιο, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει τόσο με την Ιντεπεντιέντε όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η αισιοδοξία που εκφράζεται από όλες τις πλευρές είναι έντονη και μέσα στις επόμενες ώρες μοιάζει πολύ πιθανό να υπάρξει οριστική συμφωνία και ο παίκτης να ντυθεί στα «πράσινα».

Θυμίζουμε ότι αυτό συμβαίνει καθώς η ομάδα από το Μεξικό διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του Παλάσιος, καθώς πριν δύο χρόνια πούλησε το υπόλοιπο 50% στην Ιντεπεντιέντε, έναντι του ποσού των 2,3 εκατ. ευρώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ