Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός είναι ο διάδοχος του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Το περίφημο ντόμινο της Ρώμης ξεκίνησε. O Ζοσέ Σα κάπου εδώ ετοιμάζεται να κλείσει τον κύκλο του με τα κόκκινα γάντια. Έπειτα από 3 σεζόν, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 124 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο 28χρονος γκολκίπερ γυρίζει σελίδα στην καριέρα του. Ετοιμάζεται να πάει να (ξανά) συναντήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε στο Γουλβερχάμπτον. Η μεταγραφή που και ο ίδιος επιθυμεί τόσο πολύ την τελευταία διετία, είναι πλέον απλωμένη στα πόδια του.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός και η Γουλβς έχουν ήδη συμφωνήσει στα «βασικά». Τα έχουν βρει στο τελικό ποσό της συμφωνίας και κουβεντιάζουν για κάποια «bonus» που πάντα έχουν την τιμητική τους σε αυτές τις ιστορίες. Είναι πια τόσο προχωρημένο που ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μπορεί κάλλιστα μέσα στο τριήμερο να πάρει το αεροπλάνο.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις; Η δράση πάντα φέρνει αντίδραση. Και το αεροπλάνο που ετοιμάζεται να πάρει μακριά τον Ζοσέ Σα, δεν θα επιστρέψει «άδειο» στην Αθήνα. Ο Τόμας Βάλτσικ είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, όπως πλέον όλοι έχουν κατανοήσει. Θέλει πολύ να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του πρόταση και από τη Νάπολι.

Και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος με τους ατζέντηδες του προκειμένου να μπουν εδώ οι υπογραφές. Από ότι φαίνεται τα πάντα θα συμβούν άμεσα. Λογικά ως την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες όλο αυτό το διάστημα μιλούν και με τον Μάρκο Μπιζότ, τον Ολλανδό τερματοφύλακας της Άλκμααρ που όμως εξ αρχής έμοιαζε να είναι το νο 2 στη λίστα τους. Με τον Βάτσλικ πλέον είναι πολύ προχωρημένο. Σε τέτοιο βαθμό που λογικά θα ολοκληρωθεί.

Τόμας Βάτσλικ: Ο ΠΑΟΚ ελπίζει να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή! | sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ