Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ισοπαλία με δύο πρόσωπα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ούφα (1-1)

Ο Ολυμπιακός έδειξε δύο πρόσωπα απέναντι στην Ούφα, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο πέμπτο φιλικό ματς που έδωσε στην Αυστρία. Αύριο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Στα πρώτα 25 λεπτά  και των δύο ημιχρόνων η ρωσική ομάδα πίεσε, έτρεξε περισσότερο και δημιούργησε προβλήματα. Στα υπόλοιπα λεπτά ήταν ο Ολυμπιακός που επιχείρησε να δείξει κάτι καλύτερο. Η Ούφα προηγήθηκε με τον Σαπλίνοφ (21′) και οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με τον Μασούρα (38′).

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν δύο πρόσωπα. Το πρώτο έως το 25ο λεπτό. Με την Ούφα να ήταν αυτή που πίεζε. Κι έκανε τις φάσεις. Για να σκοράρει με τον Σαπλίνοφ στο 21′ μετά από ασίστ του Αλίεφ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να είχαν τον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν ήταν καλοί στην αμυντική λειτουργία. Υπήρξαν και αποστάσεις ανάμεσα στους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Πέπε. Παράλληλα δεν μπορούσαν να βρουν φάσεις από τα άκρα.
 
Από το λεπτό του γκολ και μετά οι Πειραιώτες άλλαξαν. Συνέχισαν να έχουν κατοχή, αλλά είχαν δημιουργία και καλύτερες τοποθετήσεις στην άμυνα.

Οι Ελ Αραμπί, Τσούμιτς, Μασούρας, με την βοήθεια και του Καμαρά έψαξαν να βρουν ανοικτούς διαδρόμους. Για να έρθει το γκολ του Μασούρα στο 38′. Κλασική φάση με τον Ελ Αραμπί να παίρνει μπάλα διαγώνια στην μεγάλη περιοχή, βρήκε με την μία τον Μασούρα, ο οποίος έκανε δυνατό σουτ σκοράροντας στην κλειστή γωνία.
 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαρτίνς έκανε αλλαγή τον Πέπε με τον Τιάγκο Σίλβα. Ο πρώτος πρέπει να ήταν μακράν ο χειρότερος του γηπέδου!

Η Ούφα ήταν αυτή που μπήκε πιο ορεξάτη. Κυνήγησε μπάλες κι έτσι στο 55′ ο Καμίλοφ έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60′ η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αποστολόπουλος ξεκίνησε φάση με ωραία ατομική ενέργεια. Στο τέλος της έκανε σέντρα, με τον Τσούμιτς να πιάνει πλασέ και τον Μπέλενοφ να πέφτει και να μπλοκάρει με δυσκολία.

Η ρωσική ομάδα είχε ένα διάστημα που έτρεξε και πίεσε. Ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε και προς το φινάλε επιχείρησε να βγάλει φάσεις. 
 
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (73΄ Καλογερόπουλος), Πέπε (46′ Τιάγκο Σίλβα), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς (61′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί.

Ούφα: Μπέλενοφ, Αλίεβφ, Μπάουερ, Ιβανόφ, Γιόκιτς, Καμίλοφ, Μίλετιτς, Μρλτζακ, Πλίεφ, Σαπλίνοφ, Ζουράβλεφ.

                                                                                       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ