Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έκανε ο πιλότος στην κηδεία της Καρολάιν και κατάλαβαν ότι αυτός την σκότωσε

Ο επικήδειος του Μπάμπη Aναγνωστόπουλου έβαλε ερωτηματικά στους συγγενείς της Καρολάιν.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε στενός φίλος της οικογένειας της Καρολάιν. Πρόκειται για λεπτομέρεια, στην κηδεία της άτυχης κοπέλας, στις 14 Μαΐου. Η Αλόννησος είναι ο τόπος που διεξήχθη.

Όπως τονίζει, ο πιλότος δεν πλησίασε το φέρετρο ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα. Πέρασαν όλοι τους και άγγιξαν τον νεκρό, έτσι το έχουν όλοι στο νησί, ως συνήθεια.

Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από την ζωή. Ο ίδιος ο 32χρονος δεν την πλησίασε, δεν την είδε καθόλου, δεν την άγγιξε. Γι’ αυτόν τον λόγο όταν επέστρεψε στο σπίτι, είπε πως ο Μπάμπης την δολοφόνησε.

Ήδη στην Αλόννησο υπάρχει πολύ βαρύ κλίμα για τον πιλότο. Ακόμα περισσότερο επειδή λίγα λεπτά πριν τον συλλάβουν είχε υποκριτική στάση, αγκάλιαζε και φιλούσε την μητέρα της Καρολάιν.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας βρίσκονται όλη μέρα μέσα στο σπίτι τους, ύστερα από την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Εκεί ελάχιστα άτομα πηγαίνουν και τους επισκέπτονται, κυρίως φίλοι και γνωστοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ