Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφές για Μπόλονι στον Παναθηναϊκό

Άρχισαν οι επιστροφές για τον Λάζλο Μπόλονι, με την παράλληλη μείωση των ονομάτων στο ιατρικό δελτίο.

Στην πρωινή προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης ο 68χρονος Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τους Πούγγουρα και Καρλίτος να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, οι Βέλεθ, Σένκεφελντ και Μακέντα έκαναν και σήμερα θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ.

Πάντως, μέχρι το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται να τεθούν στη διάθεσή του και οι Μακέντα, Χουάνκαρ και από τη Δευτέρα του Πάσχα οι Σένκεφελντ και Χατζηγιοβάνης.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ