Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Η ΑΕΚ έχει μιλήσει με τη Σέλτικ για τον Μπάρκα»

Ο Βασίλης Μπάρκας παρουσιάζεται σήμερα στη Σκωτία να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της ΑΕΚ, σε περίπτωση που γίνει διαθέσιμος από τη Σέλτικ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει βάση στο δημοσίευμα της εφημερίδας«Daily Record», καθώς όντως η «Ένωση» έχει προσπαθήσει να διαλευκάνει το έδαφος για την περίπτωση που ο Μπάρκας βγει στην αγορά για δανεισμό από την ομάδα της Γλασκώβης. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται για ένα θέμα που έχει προκύψει τώρα και είμαστε ενώπιον άμεσων εξελίξεων. Η ΑΕΚ που είναι δεδομένο εδώ και καιρό πως πάει για γκολκίπερ ενόψει της επόμενης σεζόν, από την στιγμή που άρχισε να φαίνεται πως η Σέλτικ σκέφτεται σοβαρά την παραχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της. 

Φυσικά εφόσον αυτό πρόκειται να γίνει με μορφή δανεισμού, καθώς η τιμή του Μπάρκα με βάση και τα χρήματα που τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι η Σέλτικ, είναι πολύ υψηλή. Έτσι κι αλλιώς, για δανεισμό μιλάμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για οποιαδήποτε ομάδα μιλήσει με τη Σέλτικ. 

Οι παράγοντες της «Ένωσης» έχουν κάνει τις σχετικές διερευνητικές επαφές, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάτι ξεκάθαρο ακόμη από την πλευρά της Σέλτικ, για το πως θέλουν να κινηθούν με την διαχείριση του Μπάρκα. Δεν απέκλεισαν όμως κάθε ενδεχόμενο να συμφωνήσουν σε δανεισμό του στην ΑΕΚ, φαίνεται όμως πως θα ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να διαπιστώσουν αν μπορούν να βρουν κάτι καλό για τον παίκτη σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον της «Ένωσης» είναι γνωστό και στην ομάδα και στον ποδοσφαιριστή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ