Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζέτα Δούκα: H ανάρτηση όλο νόημα λίγο πριν την απολογία Λιγνάδη (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, η Ζέτα Δούκα, η οποία πριν μερικές μέρες βρήκε το θάρρος και μίλησε δημόσια για τη δική της εμπειρία κακοποίησης από άλλο γνωστό σκηνοθέτη, έκανε ένα post όλο νόημα.

Δημοσιεύοντας τους γνωστούς στίχους του Μενέλαου Λουντέμη: «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν τα ίδια, μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν…», σχολίασε: «Ας βαδίσει η σημερινή ημέρα στο δρόμο της αλήθειας παρά τα ψέματα που θα ακουστούν».

ζετα δουκα λιγνάδης

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως σήμερα το μεσημέρι 25/2, στις 14:30, δίνει εξηγήσεις ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος καλείται να απολογηθεί για τις δύο πράξεις βιασμού που του αποδίδονται, μία το έτος 2010 και μία το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ