Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μήτρου-Λονγκ, χειρουργείο και τέλος η σεζόν

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, με τον ΠΑΟΚ να ενημερώνει ότι ο 24χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός για υπόλοιπο της σεζόν.

Στην ενημέρωσή της, η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει:

“Μία ανύποπτη φάση ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον Elijah Mitrou-Long στο χειρουργείο. Ο 24χρονος γκαρντ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων και του απεικονιστικού ελέγχου, αποφασίστηκε να υποβληθεί ο Elijah Mitrou-Long σε αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19/2) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Elijah Mitrou-Long και του εύχεται ταχεία ανάρρωση”. 

Ο Καναδός με ελληνικές ρίζες γκαρντ, αφού στάθμισε ολα τα δεδομένα, μιλώντας με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη και τους δικούς του ανθρώπους, πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην επέμβαση αποκατάστασης, ούτως ώστε το πρόβλημα που προέκυψε στο γόνατο του, να αποθεραπευτεί πλήρως. Το διάστημα της απουσίας του, δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα επακριβώς και μετά την επέμβαση, αναμένεται να υπάρχει καλύτερη εικόνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ