Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρομερές αποκαλύψεις για Μαραντόνα: «Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο – Η καρδιά του λειτουργούσε στο 38%»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, οι οποίες δείχνουν πως υπήρξε μια σειρά λαθών.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα “La Repubblica”, ο Μαραντόνα θα έπρεπε να έχει παραμείνει στο νοσοκομείο, προκειμένου να νοσηλευτεί μέχρι να επανέλθει σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η καρδιά του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου λειτουργούσε κατά το 38%, ενώ ήταν διπλάσια σε όγκο από μια συνηθισμένη ανθρώπινη καρδιά.

Επίσης, ο Μαραντόνα είχε υψηλή πίεση, η οποία δεν μπορούσε να καταπολεμηθεί με μια απλή φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, οι συνθήκες στο σπίτι του Μαραντόνα δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, με πιο ενδεικτική την κατάσταση στην τουαλέτα, η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

Οι αρχές της Αργεντινής ερευνούν και τις συνομιλίες των δύο κορών του Μαραντόνα, Ντάλμα και Τζιανίνα, με τη φυσιοθεραπεύτρια Αγκουστίνα Κοσάκοφ, στην οποία τόνιζαν πως θα πρέπει να αναζητηθεί ένας νέος γιατρός, καθώς ο Λεοπόλδο Λούκε δε φαίνεται ικανός να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν και πως οι αρχές της Αργεντινής συλλέγουν όλα τα στοιχεία, ενώ αναμένεται να πάρουν και καταθέσεις πριν αποφανθούν για τον θάνατο του Μαραντόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ