Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτσι δικαιολόγησε ο Πογιάτος την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού

Ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη φιλική ήττα από την Λαμία και επί της ουσίας ζήτησε πίστωση χρόνου για να εμφανίσει αυτά που θέλει η ομάδα του πάνω στο χορτάρι. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός είπε στην κάμερα του PAOTV τα εξής:

«Στην διάρκεια του αγώνα υπάρχουν στιγμές που θες τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο η ομάδα στάθηκε καλύτερα αλλά ακόμη είμαστε όλοι καινούριοι. Η ομάδα είναι νέα.

Καταλαβαίνω θα υπάρξουν αγώνες, με την αντίπαλη ομάδα στην άμυνα, το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Για αυτό κοιτάμε να δουλέψουμε και να δούμε αυτά τα πράγματα.

Το σύστημα το ίδιο δεν είναι το σημαντικό, είναι η διάταξη και οι γραμμές κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δει συχνά και το 4-4-2, κοιτάμε όμως τις θέσεις, το βασικό στοιχείο είναι σε ποια θέση είναι ο κάθε παίκτης».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ