Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακυρώθηκε η συναυλία γνωστού τραγουδιστή στην Κουρούτα μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΦΩΤΟ)

Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας ακυρώθηκε, τελικά, μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη! Θυμίζουμε, στον ίδιο χώρο ήταν να εμφανιστεί η Λένα Ζευγαρά, αλλά ακύρωσε επίσης το event. 

Πάντως έγινε χαμός στην Ηλεία, με τους κατοίκους να αγωνιούν για τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή.

Κυκλοφόρησαν πληροφορίες, μάλιστα, που ήθελαν το τηλέφωνο της τοπικής αστυνομίας να… σπάει, με δεκάδες κατοίκους να καλούν και να ρωτούν για τη συγκεκριμένη συναυλία. Η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι θα δώσει το «παρών», προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις και αν υπάρχουν υπεράριθμοι.

Η συναυλία, ωστόσο, ήταν sold out και περίμεναν πολύ κόσμο. 

Στον χώρο, λοιπόν, βρέθηκαν αστυνομικοί, που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν, τελικά, να αναβληθεί η εκδήλωση.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν τη σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ