Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για ποιον ξένο παίκτη λέει ο Πανθρακικός ότι έχει κάνει επαγγελματική σταδιοδρομία στα μπαρ και τα μπουζούκια;

Πολύ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανθρακικός σε βάρος παίκτη, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ντάνι Φερνάντεζ, για τον οποίο η ΠΑΕ της Θράκης τονίζει ότι έχει κάνει επαγγελματική σταδιοδρομία στα μπαρ και τα μπουζούκια της Βορείου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση

Αν και Πορτογάλος ο ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Φερνάντεζ, έμαθε καλά την παροιμία του τόπου μας «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Με την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ δηλώνει ότι θίχτηκε ο επαγγελματισμός του και ζητά χρηματική αποζημίωση.

Κύριε Φερνάντεζ σας ρωτάμε να μας διευκρινίσετε ποιόν «επαγγελματισμό» σας θίξαμε.

Α) τον «επαγγελματισμό» σας ως ποδοσφαιριστής;

Β) την «επαγγελματική» σας σταδιοδρομία στα μπαρ και τα μπουζούκια της Βορείου Ελλάδας;

Γ) την «επαγγελματική» σας πορεία ως τουρίστας σε χώρα της Βορείου Ευρώπης όντας αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις της ομάδας;

Αν δεν μπορείτε να μας απαντήσετε ίσως μπορούν να μας εξηγήσουν οι Ελληνικές δικαστικές αρχές από τις οποίες κληθήκατε για παροχή εξηγήσεων σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ