Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE Europa League: Σεβίλλη – Ρόμα 2-0, Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς 1-0 (Τελικά)

Τελικό σκορ. Σεβίλλη – Ρόμα 2-0. Η Σεβίλλη νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία 2-0 τη Ρόμα στο μονό αγώνα του Ντούισμπουργκ για τους 16 του Europa League, προκρίθηκε στο Final 8 και περιμένει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς. 

Τελικό σκορ. Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς 1-0. Η Λεβερκούζεν στο Final 8 του Europa League, συναντά την Ίντερ.

90′ Σεβίλλη – Ρόμα 2-0: Δοκάρι για τη Σεβίλλη με τον Μπανέγα. 

82′ Σεβίλλη – Ρόμα 2-0: Οι Ανδαλουσιάνοι απειλούν με τον Κουντέ. Κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Πάου Λόπεθ είναι σε ετοιμότητα. 

71′ Σεβίλλη – Ρόμα 2-0: Ο Τζέκο υποδέχεται την μπάλα εντός περιοχής, γυρίζει, κάνει το σουτ, αλλά δεν απειλεί τον Μπόνο. 

54′ Σεβίλλη – Ρόμα 2-0: Ευκαιρία για τη Ρόμα, η οποία δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση των παικτών της Σεβίλλης. Ο Κριστάντε δεν μπορεί να κάνει σωστά την προβολή. 

51′ ΓΚΟΟΟΛ για τη Λεβερκούζεν (Ντιαμπί) και Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς 1-0: Οι ασπιρίνες ανοίγουν το σκορ με τον Ντιαμπί.

47′ Σεβίλλη – Ρόμα 2-0: O Oκάμπος βγαίνει από αριστερά, κάνει κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ. Δεν βρίσκει ούτε τον Ελ Νεσίρι, ούτε τον Χορδάν. 

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο σε Λεβερκούζεν και Ντούισμπουργκ. 

Ημίχρονο στο Ντούισμπουργκ. Σεβίλλη – Ρόμα 2-0.

Ημίχρονο στο Λεβερκούζεν. Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς 0-0

44′ ΓΚΟΟΟΛ για τη Σεβίλλη (Ελ Νεσίρι) και Σεβίλλη – Ρόμα 2-0: O Οκάμπος βγαίνει από δεξιά, τσιμπά την μπάλα, ξεφεύγει από τον Μαντσίνι, βγάζει στο κέντρο και ο Ελ Νεσίρι απλά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

29′ Σεβίλλη – Ρόμα 1-0: Ευκαιρία για τους Ανδαλουσιάνους με τον Χεσούς Νάβας να βγαίνει μπροστά σε τετ-α-τετ με τον Πάου Λόπεθ, να περνά τον συμπατριώτη του, αλλά να ανοίγει την μπάλα στο κοντρόλ. 

22′ ΓΚΟΟΟΛ για τη Σεβίλλη (Ρεγκιλόν) και Σεβίλλη – Ρόμα 1-0: Ο Μπανέγα από αριστερά βγάζει για τον Ρεγκιλόν, ο αριστερός μπακ κάνει ένα χλιαρό πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Πάου Λόπεθ εκτιμά λάθος τη φάση και δέχεται το γκολ. 

15′ Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς 0-0: Δοκάρι για τη Λεβερκούζεν. Ο Χάβερτς κάνει το σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

7′ Σεβίλλη – Ρόμα 0-0: Ευκαιρία για τους Ανδαλουσιάνους! Ο Οκάμπος βρίσκεται εκτός περιοχής, με ντρίμπλες ψάχνει χώρο, τον βρίσκει, κάνει και το σουτ. Ο Πάου Λόπεθ απομακρύνει σε κόρνερ. 

1′ Ξεκίνησαν και τα δύο ματς. 


Παρακολουθήστε live την εξέλιξη των αναμετρήσεων Σεβίλλη – Ρόμα και Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς για τους «16» του Europa League.

H Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Ρόμα στο Ντούισμπουργκ. Μονό παιχνίδι καθώς το πρώτο ματς δεν είχε διεξαχθεί. Το είχε προλάβει η εξάπλωση του κορονοϊού. 

Εάν ο Ολυμπιακός αποκλείσει τη Γουλβς αργότερα στο Μολινό, θα αντιμετωπίσει τον νικητή αυτού του ζευγαριού. 

Οι ενδεκάδες:

ΣΕΒΙΛΛΗ (Τζούλεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Φερνάντο, Μπανέγα, Χορδάν, Οκάμπος, Ελ Νεσίρι, Σούσο. 

ΡΟΜΑ (Πάουλο Φονσέκα): Πάου Λόπεθ, Πέρες, Μαντσίνι, Ιμπάνιες, Κολάροβ, Σπινατσόλα, Κριστάντε, Ντιαβαρά, Τζανιόλο, Μχιταριάν, Τζέκο. 

Το άλλο ματς διεξάγεται στο Λεβερκούζεν. Η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Ρέιντζερς. Οι ασπιρίνες έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 8 καθώς είχαν νικήσει 3-1 τη Ρέιντζερς στο πρώτο ματς στη Γκλασκώβη. 

Οι ενδεκάδες:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Πετερ Μπος): Χραντέτσκι, Λαρς Μπέντερ, Ταπσόμπα, Σβεν Μπέντερ, Σίνγκραβεν, Αράνγκις, Παλάσιος, Βιρτς, Χάβερτς, Ντιαμπί, Φόλαντ. 

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Στίβεν Τζέραρντ): ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Χελάντερ, Μπάρισιτς, Αρίμπο, Τζακ, Μπάρκερ, Ντέιβις, Κεντ, Μορέλος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ