Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για Πιρόλα

Ο Λορέντσο Πιρόλα είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Παναγιώτη Ρέτσο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν.

Ο Ιταλός στόπερ συγκρούστηκε με τον Έλληνα συμπαίκτη του στο 28’ και έχασε πολύ αίμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ματς στο ημίχρονο για να μην υπάρξει κίνδυνος για κάτι χειρότερο.

Η απουσία του Πιρόλα από το κέντρο της άμυνας αποδείχτηκε κομβική για τη συνέχεια του αγώνα, καθώς ο Μπιανκόν υπέπεσε σε λάθη που στοίχησαν στους ερυθρόλευκους.

Γι’ αυτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα δει σήμερα την κατάσταση του 23χρονου αμυντικού και θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα, πριν αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σίγουρα, ο Πιρόλα θα είναι απαραίτητος για τη ρεβάνς στη Γερμανία, όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στους «16» του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ