Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λόπες: «Βοήθησε πολύ ο Βράνιες, αλλά οι πιο σημαντικοί παίκτες είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ΑΕΚ»

Ό,τι καλύτερο ευχήθηκε στον Όγκνιεν Βράνιες ο Έλντερ Λόπες, υπογραμμίζοντας πως οι πιο σημαντικοί παίκτες στην ΑΕΚ είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ της.

Μιλώντας σε συνδρομητικό κανάλι, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ της Ένωσης τόνισε: «Ο Βράνιες είναι ένας παίκτης που βοήθησε την ομάδα πολύ. Για μένα οι πιο σημαντικοί παίκτες στην ομάδα είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ομάδα μας. Του εύχομαι ότι καλύτερο».

Για τον Άρη, προσεχή αντίπαλο στα πλέι οφ (20/6, 21:30), ο Λόπες είπε: «Ο αγώνας με τον Άρη είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει πλέον εύκολος αγώνας. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα με ποιότητα. Πρέπει να προσέξουμε για να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος σε σχετική ψηφοφορία που έγινε από τη Super League 1 αναδείχθηκε από τους Έλληνες φιλάθλους ως MVP της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος: «Γνωρίζομαι με τον Μάρκο εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα. Έχει κάνει καταπληκτική σεζόν και είμαι χαρούμενος που είναι συμπαίκτης και φίλος μου. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ