Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝΤΝΙΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:2-0 (50′ Κανκάβα, 54′ Ροτάν) – Κακός ο Ολυμπιακός, πάγωσε τον κόσμο του και η πρόκριση φαντάζει δύσκολη

Λήξη του ματς. Ο Ολυμπιακός έκανε κακή εμφάνιση και με δύο γκολ που δέχθηκε σε τέσσερα λεπτά γνώρισε μια ήττα που κάνει πολύ δύσκολη την υπόθεση πρόκριση.

Ο Μήτρογλου σκοράρει στο 94′, αλλά ο διαιτητής Σόρτζενχόφερ ακυρώνει το γκολ σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ στον φορ του Ολυμπιακού.

Κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη, σε διαμαρτυρίες για χέρι παίκτη της Ντνίπρο σε σέντρα του Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χάνει τη ρεβάνς.

Κίτρινη κάρτα στον Φέντορτσουκ.

Ο Μπρούνο Γκάμα παίρνει τη θέση του Ματέους στο 88′.

Κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγεβιτς.

Κίτρινη κάρτα στον Αφελάι.

Σουτ του Κονοπλιάνκα, η μπάλα άουτ στο 77′.

Στο 71′ ο Ντουρμάζ αντί του Ντοσεβί.

O Φέντορτσουκ στη θέση του Ζαζούλια στο 70′.

Κίτρινη στον Κονοπλιάνκα για φάουλ στον Ελαμπντελαουί λίγο έξω από την περιοχή.

Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό στο 57′. Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης αντί Σαντάνα και Ντομίνγκες.

Κίτρινη και ο Κανκάβα.

Κίτρινη κάρτα στον Σαντάνα.

Δεύτερο γκολ δέχεται ο Ολυμπιακός, πολύ φθηνό και πολύ αστείο στο 54′. Από φάουλ του Ροτάν η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ο Ρομπέρτο αιφνιδιάστηκε και έγινε το 2-0.

Η Ντνίπρο ανοίγει το σκορ στο 50′. Από σουτ του Κανκάβα η μπάλα βρήκε στον Σαντάνα, πήρε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Αλλαγή για την Ντνίπρο με την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Ο Κάλινιτς στη θέση του Μπέζους. Ξεκίνησε το ματς,

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ σε ματς που λείπουν οι φάσεις.

Σουτ του Μαζουακού στο 45′, μπλοκάρει ο Μπόικο.

Η Ντνίπρο σκοράρει στο 39′, αλλά η φάση έχει σταματήσει στο ξεκίνημά της για επιθετικό φάουλ του Ντάγκλας στον Ρομπέρτο. 

Κίτρινη κάρτα στον Μπέζους.

Κάποιες ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Ρομπέρτο και χρειάστηκε να του προσφερθούν κάποιες ιατρικές βοήθειες. Ο Ισπανός προς το παρόν συνεχίζει.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

O Oλυμπιακός αγωνίζεται στο παγωμένο Κίεβο με την Ντνίπρο με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Oι 11 εκλεκτοί του Βίτορ Περέιρα είναι οι: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μανιάτης, Αφελάι, Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Ανακοινώθηκε και η αρχική ενδεκάδα της Ντνίπρο: Μπόικο, Εγκίντιο, Ντάγκλας, Λίχκεβιτς, Κανκάβα, Τσεμπεριάτσκο, Μπέζους, Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια, Ματέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ