Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Άγιος Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στον τελικό»

Η Μπενφίκα άντεξε στην πίεση της Φαμαλικάο, πήρε ισοπαλία 1-1 και με συνολικό σκορ 4-3 πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και στην ρεβάνς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε μερικές σωτήριες αποκρούσεις αποσπώντας τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αντόνιο Αμαράλ, παλαίμαχου διεθνούς τερματοφύλακα της Πόρτο, ο οποίος πλέον είναι σχολιαστής στο τηλεοπτικό δίκτυο «CMTV».

«Η Φαμαλικάο έδειξε πιο ομάδα από την Μπενφίκα και στα δύο παιχνίδια. Αν η Μπενφίκα έφτασε στον τελικό το οφείλει στον Άγιο Βλαχοδήμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμαράλ για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

«Ειδικά στο «Ντα Λουζ» αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι όπου είχε 4-5 μεγάλες επεμβάσεις. Φάσεις που κάποιοι μπορεί να πουν ότι ήταν τυχερές, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το επίπεδο συγκέντρωσής του ήταν εξαιρετικά υψηλό και σε αυτόν οφείλει η Μπενφίκα το ότι επιβίωσε» συμπλήρωσε ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ