Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράσχος: «Οι παίκτες έχουν επηρεαστεί»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη Νέα Σμύρνη παρ’ ότι η Ξάνθη δεν κέρδισε, ήταν ο Γιώργος Παράσχος και αυτό τόνισε μετά το 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο.  «Έγινε ένα παιχνίδι αρκετά καλό με καλό ρυθμό σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Και οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους.

 Για μας ήταν μια χρυσή ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε και να έχουμε κάποιο αβαντάζ, για την εξάδα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ήμασταν στα τρία τέταρτα του παιχνιδιού καλύτεροι από τον Πανιώνιο και ενώ φτάναμε μέχρι την περιοχή του αντιπάλου και πλαγιοκοπούσαμε, δυστυχώς εκεί δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπους, να ξεμαρκαριστούμε την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο χρόνο για να γίνουμε επικίνδυνοι στην αντίπαλη εστία. Θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια μήπως και μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και από την άλλη πλευρά εύχομαι στον Πανιώνιο να λύσει τα προβλήματα του και ότι καλύτερο από εδώ και πέρα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.
 
Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε αν στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν επηρεαστεί, από όσα ακούγονται για το μέλλον της ομάδας.  «Όλα αυτά που ακούγονται με τις αποφάσεις έχουν επηρεάσει τους παίκτες.  Προσπαθούμε να το βγάλουμε από τη  σκέψη των παιδιών, αλλά όπως και να το κάνουμε, από τη στιγμή που από το πρωί μέχρι το βράδυ, όποιο σάιτ και να ανοίξεις, αναφέρεται σε αυτό το πράγμα δεν γίνεται να μην έχουν επηρεαστεί. Η ζωή όμως συνεχίζεται και αυτό το λούκι που μπήκαμε θα τραβήξει πολύ καιρό και πρέπει να έχουμε υπομονή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ