Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κούγιας: «Αρχίζω να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας»

Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν έκαναν δηλώσεις διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία του Βρέσκα στο ματς με Παναθηναϊκό και μόνο με τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας Αλέξη Κούγια να μιλάει στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε:

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το κοινό της Nova για το ότι σήμερα δεν θα κάνουμε δηλώσεις γιατί είναι ένας χορηγός μας. Εμείς χωρίς να μπαίνουμε σε άρμα, θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΛ μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Super League. Είδατε ότι οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί.

Νιώθω άσχημα επειδή δεν έχω τη δύναμη να φύγω από το ποδόσφαιρο και αυτή τη χυδαιότητα, γιατί έχω πάθος με αυτό. Αν το ζητούμενο είναι να μπουν στην εξάδα ομάδες που θα είναι βολικές σε εξάποντα ή ομάδες που είναι αδιάφορες σαν τον Παναθηναϊκό και να μην μπουν ομάδες που δεν είναι αρεστές σε ορισμένους να μας το πουν.

Άκουσα τον συνεργάτη σας να λέει πως η ΑΕΛ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς.

Είναι λογικό όταν έχουμε τέτοιες διαιτησίες, όταν ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βλέπει με τα μάτια του και μετά στο VAR παράβαση σε χέρι του Βέλλιου στο πρώτο γκολ και να μη συμβαίνει τίποτα. Βέβαια, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να γυρνάμε κάθε παιχνίδι.

Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο από τότε που είμαι δώδεκα ετών όμως, αρχίζω πλέον να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας. Δηλαδή αυτή η διαιτησία σήμερα ήταν επαγγελματική. Τους έχω ζήσει όλους αυτούς, τους έχω ζήσει πολλά χρόνια και βλέπω να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τα παιδιά τους.

Τον Περέιρα, τον Τριτσώνη που δεν είδε μπροστά στα μάτια του το χέρι για τον Αστέρα στον τελικό του κυπέλλου. Τον Κουκουλάκη που δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν φεύγει από το ποδόσφαιρο να ησυχάσουμε και να πάει να κάνει κάτι άλλο. Αν είναι βιοποριστικός ο λόγος που συνεχίζει να τον ανεχτούμε.

Αν δει κάποιος τα παιχνίδια, αυτό που γίνεται με την ΑΕΛ από την 4η και την 5η θέση που είχαμε πριν από τα Χριστούγεννα και δει τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους. Πόσα πέναλτι θα πάρει ο Ατρόμητος; Εντάξει έχει και τη ρέντα να βάζει γκολ στο 95ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός; Ας μου πουν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί πρέπει να γίνονται αυτά και μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ να μην περάσει στον επόμενο γύρο, γιατί να έχει μια τέτοια διαιτησία σαν την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο ή σαν τη σημερινή του κύριου Βρέσκα, που είναι η ακραία επαγγελματική, βρώμικη διαιτησία. Εγώ τα πέναλτι τα ξαναείδα, το πρώτο δεν ήταν καν, τα άλλα ήταν.

Όμως με τον Παναθηναϊκό παίζουμε, όταν σε διεκδικούμενες φάσεις ότι είναι επιθετικό φάουλ το αφήνεις και το δίνεις αμυντικό και όταν εσύ προσπαθείς να ανέβεις και πέφτουν τέσσερις και πέντε παίκτες στον άξονα πάνω στον δικό μας, τον σπρώχνουν, τον κλωτσάνε και πρέπει να τον μαχαιρώσουν για να δώσει φάουλ και αυτό γίνεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είναι βέβαιο ποια ομάδα θα κερδίσει. Οι βρώμικοι διαιτητές δεν είναι αυτοί που κάνουν το χοντρό λάθος, αλλά αυτοί που δεν αφήνουν μια ομάδα να παίξει. Όταν σου κόψει 10 επιθέσεις και δώσει στον αντίπαλο 10 επιθέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ