Μετάβαση στο περιεχόμενο

Corriere: «Τα τρία εμπόδια για το deal Νάπολι-Ολυμπιακού για Τσιμίκα»

Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι η Νάπολι θέλει για το αριστερό άκρο της άμυνάς της τον Κώστα Τσιμίκα.

Ωστόσο, η περίπτωση του διεθνή Έλληνα άσου του Ολυμπιακού μόνο εύκολη δεν είναι για την ομάδα του ιταλικού Νότου.

Όπως τονίζει η «Corriere», υπάρχουν τρία βασικά εμπόδια για να ολοκληρωθεί το deal των «παρτενοπέι» με τους Πειραιώτες για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ποια είναι αυτά;

1. Η Νάπολι δεν «παίζει» μόνη της, μιας και υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ.

2. H Νάπολι δεν είναι στην καλύτερή της φάση αγωνιστικά και ο Τσιμίκας προβληματίζεται από το ενδεχόμενο να μην είναι η ομάδα στην πρώτη τετράδα στη Serie A, άρα να μείνει και εκτός Champions League.

3. Η μεταγραφή του Γκουλάμ στη Γουότφορντ χαλάει κι έτσι θα πρέπει να βρεθεί νέα ομάδα για να πάρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει ο Τσιμίκας στο ενδεχόμενο μεταγραφής του εκεί.

Όπως και να ‘χει, πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Εξάλλου και η «Corriere» υποστηρίζει πως «Η Νάπολι ζήτησε υπομονή από τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ