Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα ισοπαλία για την Ίντερ

To “Βία ντελ Μάρε”, στο οποίο έπαιξε για  πρώτη φορά ποδόσφαιρο, δεν αποδείχτηκε ευεργετικό για τον Αντόνιο Κόντε. Στην εξέδρα, οι οπαδοί της Λέτσε είχαν ένα μεγάλο πανό, με τον οποίο τον… έκραζαν και στον αγωνιστικό χώρο η Ίντερ κόλλησε στο 1-1, την ίδια ισοπαλία δηλαδή που είχε σημειώσει και την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 71΄ με την κεφαλιά  του νεαρού αμυντικού, Αλεσάντρο Μπαστόνι, ο οποίος είχε μπει αλλαγή και σκόραρε για πρώτη φορά με τη  φανέλα τους. Στο 77΄ ο Μανκόζου ισοφάρισε σε 1-1 για τη Λέτσε. Οι “νερατζούρι” άφησαν έτσι βαθμούς κόντρα σε ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή στη Serie A, και παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο στη μάχη του τίτλου.

Το εμπόδιο της προτελευταίας Μπρέσια στην κατάταξη δεν φάνηκε ιδανικό για να σπάσει το αρνητικό σερί της η Κάλιαρι. Η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος έμεινε στον πάγκο, έχασε άλλους δύο βαθμούς στην κούρσα για την ευρωπαϊκή έξοδο (2-2) και μετράει μια ντουζίνα αγώνων μακριά από τη νίκη (0-2-4), με τελευταία επιτυχία να είναι κόντρα στην Σαμπντόρια στις 2 Δεκεμβρίου. Ο Ζοάο Πέδρο έκανε ό,τι μπορούσε με δύο γκολ ( 21′ και 68′), όμως ο Τορεγκρόσα ήταν άξιος αντίπαλος και “απάντησε” στο 27′ και το 49′. Πρόσωπο του ματς έστω και για τους λάθος λόγους ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 74′ και επτά λεπτά αργότερα αποβλήθηκε.  

Πρώτη συμμετοχή μετά τη  μεταγραφή του, πρώτο γκολ για τον Φάμπιο Μπορίνι ως… Έλληνας. Η Βερόνα απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπολόνια (1-1), χάρη στο γκολ του Ιταλού επιθετικού στο 81′ και παρέμεινε έτσι στο -3 από την 6η Κάλιαρι. Ωραίος και… μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Ματία, ο οποίος σκόραρε στο 20′, αλλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 66′, επηρεάζοντας τις ισορροπίες για τους γηπεδούχους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ