Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρατάει Ελ Αραμπί και παίρνει κι άλλον φορ ο Ολυμπιακός – Πιέζει για την επιστροφή του ο Χασάν

Με αφορμή τον… θόρυβο που δημιουργήθηκε στη Σαουδική Αραβία περί μεταγραφής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Αλ Ιτιχάντ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν ότι όχι μόνο δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Μαρονικό, αλλά θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με έναν ακόμα επιθετικό.

Οι ερυθρόλευκοι ούτε που σκέφτονται αυτή τη στιγμή να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ τους και μάλιστα, είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σε περίπτωση που φύγει, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Ισπανό στράικερ.

Μία από τις πρώτες επιλογές για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης παραμένει ο Αχμέντ Χασάν, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρκετά ψηλά στη λίστα του. Παρ’ όλα αυτά στον Ολυμπιακό κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με αυτή την περίπτωση, καθώς ο παίκτης έπαιξε για τελευταία φορά με την Μπράγκα στις 15 Οκτωβρίου. Ο Αιγύπτιος φορ, από την πλευρά του, επιθυμεί την επιστροφή του στο λιμάνι και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ