Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 3 χρόνια ο Οσβάλντο!

Ο Ντάνι Οσβάλντο πριν από 3 χρόνια σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί με την μουσική, αλλά φαίνεται να το μετάνιωσε και όπως όλα δείχνουν θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για λογαριασμό της Μπάνφιλντ.

Όπως αναφέρει λοιπόν η αργεντίνικη «Ole», ο Ιταλός στα 33 του πλέον, ήρθε σε επαφή με την Μπάνφιλντ και αποφασίστηκε από κοινού να δοκιμαστεί τον Γενάρη, ώστε να δουν αν είναι έτοιμος. Αν πληροί της προϋποθέσεις θα υπογράψει συμβόλαιο 6 μηνών.

Ο Οσβάλντο είχε προκαλέσει πολλές φορές σάλο με τις δηλώσεις του αλλά και την συμπεριφορά του εκτός γηπέδων. Ήταν ένας… αντιστάρ που δεν γούσταρε ούτε τις πολλές δηλώσεις, ούτε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Δεν «γούσταρε» ούτε το γεγονός πως το ποδόσφαιρο έχει γίνει εμπορικό αφού έκρυβε μέσα του έναν ρομαντισμό.

Προηγουμένως, έχει φορέσει τη φανέλα πολλών συλλόγων. Κατά σειρά στις Ουρακάν, Αταλάντα, Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Εσπανιόλ, Ρόμα, Σαουθάμπτον, Γιουβέντους, Ίντερ, Πόρτο και Μποκα Τζούνιορς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ