Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα χρήματα και οι παίκτες που δίνει η Ρεάλ στην Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά αποτέλεσε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γάλλο μέσο ωστόσο να παραμένει στο ρόστερ των «Κόκκινων Διαβόλων».

Μάλιστα, ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να τρέφει απεριόριστη εκτίμηση προς τον μέσο της αγγλικής ομάδας και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να κάνει δεκτό το αίτημά του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βέβαια συνεχίζει να ορίζει την τιμή πώλησής του στα 188 εκατ., αλλά η Ρεάλ ελπίζει να κατεβάσει τις απαιτήσεις των Άγγλων. Πώς θα γίνει αυτό;

Η ισπανική ομάδα προτίθεται να προσφέρει τον προσεχή Ιανουάριο 85 εκατ. ευρώ, συν δύο παίκτες, με τους Μαριάνο Ντίαζ και Χάμες Ροντρίγκες να είναι οι επικρατέστεροι, σύμφωνα πάντα με ισπανικά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να πείσει τους «κόκκινους διαβόλους» ότι η αξία των δύο παικτών αντιστοιχεί σε 100 εκατ., καθώς ο Κολομβιανός έχει υποστεί προβλήματα τραυματισμών και ο Μαριάνο δεν έχει λεπτά συμμετοχής.

Να τονιστεί πως το σίριαλ θα κορυφωθεί στην χειμερινή μεταγραφική αγορά που έρχεται και όλα είναι ανοικτά. Ειδικά αν υπολογίσουμε ότι ο Πογκμπά δεν έχει προσδώσει τα αναμενόμενα, τότε το σενάριο είναι πολύ πιθανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ