Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Στο Ρέντη ο Μαρινάκης πριν τον ΠΑΟΚ για να χτυπήσει το… καμπανάκι σε παίκτες και Μαρτίνς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπει στο… κάδρο της κριτικής τα τελευταία 24ωρα μετά τη γκέλα με τον Πανιώνιο, αλλά τα πρώτα «σύννεφα» για τον Πορτογάλο στο μεγάλο λιμάνι μαζεύτηκαν έπειτα από την ήττα στο Βελιγράδι, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Εκεί άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες μουρμούρες.

Ακόμη βέβαια δεν αμφισβητείται η δουλειά του Μαρτίνς, αν και υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι με τέτοιο ρόστερ δύσκολα θα πήγαινε χειρότερα κάθε σοβαρός προπονητής.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στον Πειραιά υποστηρίζουν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πως έφτασε η ώρα να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακό στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τις πιθανότητες να το πράξει πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1/12, 19:30) να είναι αρκετές, ώστε να χτυπήσει το… καμπανάκι σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ