Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζοσέ Μουρίνιο: «Δε φοβόμαστε κανέναν»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Champions League, τόνισε πως θέλει χρόνο με τους παίκτες, αλλά η ομάδα του δε φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το ότι επιστρέφει στο Champions League: «Αγαπώ την διοργάνωση όπως όλοι στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν. Έχουμε δύο παιχνίδια, για να προκριθούμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά». 

Για την πρώτη θέση του ομίλου: «Πρέπει να προκριθούμε πρώτα, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δώστε μου χρόνο να αναπτύξω τις ιδέες μου και δε θα έχουμε πρόβλημα να παίξουμε εναντίον οποιασδήποτε ομάδας στην Ευρώπη. Δε φοβόμαστε κανέναν».
 
Για το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας: «Αν κερδίσουμε στο πρώτο μου παιχνίδι εντός έδρας είναι πολύ σημαντικό. Το γήπεδό μας είναι το καλύτερο στον κόσμο και έχουμε εκπληκτική υποστήριξη από τον κόσμο, θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ