Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Πάσαλιτς – Δεν παίζει κόντρα στον Προμηθέα

Για έναν ευχάριστο λόγο θα απουσιάσει ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς από την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Προμηθέα στην Πάτρα για την 8η αγωνιστική της Basket League (23/11, 15:45).

Ο 32χρονος Βόσνιος πλέι-μέικερ ταξίδεψε για την πατρίδα του, καθώς η γυναίκα του, Άλμα, έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί.

Συνεπώς, δεν θα ενισχύσει τους κυανέρυθρους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:

«Για την πατρίδα του την Βοσνία αναχώρησε σήμερα (22/11) ο Muhamed Pasalic, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, Άλμα, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο guard του Πανιωνίου Su Casa, όπως είναι λογικό, έλαβε ειδική άδεια από την ΚΑΕ για να ταξιδέψει στην χώρα του γι αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μας, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Πάτρα ενόψει της αυριανής (23/11, 15.45) αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την 8η αγωνιστική της EKO Basket League.

Ευχόμαστε στον Muha και την Άλμα υγεία και κάθε ευτυχία στην οικογένεια τους!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ