Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Αυτός έρχεται Αθήνα και υπογράφει – Αμετακίνητος ο Μουνιέ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα ο Τσάβι Ρόκα, προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα διευθετήσει πρώτα τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου, που θα υπογράψει με τη διοίκηση του “τριφυλλιού”, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.

Ο Ρόκα αναμένεται να αναλάβει επισήμως τα νέα του καθήκοντα στις αρχές Δεκεμβρίου, αν και μέχρι τότε θα ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα των “πράσινων” και κυρίως για τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Παράλληλα, ο Ρόκα αναμένεται να αναλάβει και τις επαφές για τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη. Στη συνέχεια θα γίνουν προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Στο μεταξύ, αρνητική ήταν η απάντηση του Μουνιέ στην πρόταση του Παναθηναϊκού για «σπάσιμο» του συμβολαίου του πριν το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται και τυπικά η συνεργασία τους.

Ο Αντονί Μουνιέ ζητάει να εισπράξει όλο το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποχωρήσει από το Κορωπί τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε πρόταση της διοίκησης του “τριφυλλιού”, για αποζημίωση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στο “τριφύλλι” έως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να εισπράξει τις 400 χιλιάδες ευρώ, που προβλέπονται από το συμβόλαιό του.

Για να αποχωρήσει άμεσα από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο Μουνιέ επιθυμεί να του καταβληθεί άμεσα ολόκληρο το ποσό. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, ελπίζοντας πως θα ρίξουν τις απαιτήσεις του και θα καταφέρουν τελικά να γλιτώσουν κάτι από το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα θέλουν να αδειάσουν και μια θέση στο ρόστερ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ