Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμέδο: «Χαρούμενοι με την προσπάθειά μας, να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου στο “Γ. Καραϊσκάκης” εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε σε συνδρομητικό κανάλι:

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο:

“Πιάσαμε σπουδαία απόδοση, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, δεν αντικατοπτρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, οφείλουμε να κερδίσουμε στον επόμενο αγώνα.” 

Για το τι έλειψε από τον Ολυμπιακό:

“Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, θεωρώ πως συνολικά ήμασταν καλύτεροι, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς μετράει πόσα γκολ δέχθηκες και πόσα γκολ πέτυχες, νομίζω πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι από την προσπάθειά μας και να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο.”

Για το μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση:

“Πρέπει να κοιτάζουμε ξεχωριστά την κάθε αναμέτρηση, μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι.” 

Για το αν υπάρχει ηρεμία εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ:

“Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε κι από αύριο θα σκεφτούμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ