Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονήθηκε ο Μέσι και φορτσάρει ενόψει Ντόρτμουντ

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Λιονέλ Μέσι πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη εμφάνιση τη φετινή σεζόν με τους Καταλανούς εξαιτίας του τραυματισμού του στις 5 Αυγούστου, αλλά και της μικρής υποτροπής που υπέστη πριν από μερικές μέρες.

Όλα έδειχναν ότι ο Μέσι δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ούτε για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League την προσεχή Τρίτη (17/9, 22:00) με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ και αυτό εξακολουθεί να ισχύει παρά το γεγονός ότι σήμερα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Ο ίδιος ο Βαλβέρδε είπε χθες ότι μοιάζει απίθανο να παίξει ο Αργεντινός κόντρα στους Βεστφαλούς, αλλά πλέον άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον και αγωνία και την αυριανή προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ