Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για πρώτη φορά στην αποστολή της Παρί ο Νεϊμάρ – Φόβοι για έντονες αντιδράσεις

Για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ μετά το «σίριαλ» της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα που δεν ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον ίδιο και τους «μπλαουγκράνα».

Ο Τόμας Τούχελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον απογευματινό (14/9, 18:30) εντός έδρας αγώνα των Παριζιάνων κόντρα στο Στρασβούργο και τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της νέας σεζόν.

Το γεγονός ότι είναι και πάλι στην αποστολή της Παρί ο Νεϊμάρ πιθανότατα θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτος μετά από όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Oι οπαδοί της ομάδας του Τούχελ δεν έχουν συγχωρέσει στον Νεϊμάρ το γεγονός ότι έκανε τα πάντα για να αποχωρήσει από την Παρί και ότι ήθελε διακαώς να πάει στη Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό τον λόγο έχουν σηκώσει πανό κατά του και τον έχουν βρίσει με συνθήματα αρκετές φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ